Property Value
prop-ca:binomial
  • Aquila nipalensis
prop-ca:species
  • A. nipalensis
dbo:abstract
  • L'àguila d'estepa (Aquila nipalensis) és un ocell de la família dels accipítrids (Accipitridae) que habita zones boscoses i estepes d'Euràsia, des de l'est d'Alemanya cap a l'est, per Finlàndia i Rússia occidental, els Balcans, Grècia, Turquia, el Caucas, Azerbaidjan i nord d'Iran. En hivern arriba fins al sud d'Àfrica, i l'Índia. (ca)
  • L'àguila d'estepa (Aquila nipalensis) és un ocell de la família dels accipítrids (Accipitridae) que habita zones boscoses i estepes d'Euràsia, des de l'est d'Alemanya cap a l'est, per Finlàndia i Rússia occidental, els Balcans, Grècia, Turquia, el Caucas, Azerbaidjan i nord d'Iran. En hivern arriba fins al sud d'Àfrica, i l'Índia. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 960785 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17289855 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • L'àguila d'estepa (Aquila nipalensis) és un ocell de la família dels accipítrids (Accipitridae) que habita zones boscoses i estepes d'Euràsia, des de l'est d'Alemanya cap a l'est, per Finlàndia i Rússia occidental, els Balcans, Grècia, Turquia, el Caucas, Azerbaidjan i nord d'Iran. En hivern arriba fins al sud d'Àfrica, i l'Índia. (ca)
  • L'àguila d'estepa (Aquila nipalensis) és un ocell de la família dels accipítrids (Accipitridae) que habita zones boscoses i estepes d'Euràsia, des de l'est d'Alemanya cap a l'est, per Finlàndia i Rússia occidental, els Balcans, Grècia, Turquia, el Caucas, Azerbaidjan i nord d'Iran. En hivern arriba fins al sud d'Àfrica, i l'Índia. (ca)
rdfs:label
  • Àguila d'estepa (ca)
  • Àguila d'estepa (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Àguila d'estepa (ca)
  • Àguila d'estepa (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of