Abroscopus albogularis és un ocell de la família dels cètids (Cettiidae) que rep en diverses llengües el nom de "mosquiter cara-roig" (Anglès: Rufous-faced Warbler. Espanyol: Mosquitero carirrufo). Habita boscos i espesures de bambú als turons de l'Himàlaia, al nord-est de l'Índia, Nepal, Bangladesh, sud-est de Xin, Hainan, oest i nord de Birmània i nord d'Indoxina.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Abroscopus albogularis
prop-ca:species
  • A. albogularis
dbo:abstract
  • Abroscopus albogularis és un ocell de la família dels cètids (Cettiidae) que rep en diverses llengües el nom de "mosquiter cara-roig" (Anglès: Rufous-faced Warbler. Espanyol: Mosquitero carirrufo). Habita boscos i espesures de bambú als turons de l'Himàlaia, al nord-est de l'Índia, Nepal, Bangladesh, sud-est de Xin, Hainan, oest i nord de Birmània i nord d'Indoxina. (ca)
  • Abroscopus albogularis és un ocell de la família dels cètids (Cettiidae) que rep en diverses llengües el nom de "mosquiter cara-roig" (Anglès: Rufous-faced Warbler. Espanyol: Mosquitero carirrufo). Habita boscos i espesures de bambú als turons de l'Himàlaia, al nord-est de l'Índia, Nepal, Bangladesh, sud-est de Xin, Hainan, oest i nord de Birmània i nord d'Indoxina. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1075976 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 13800924 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Abroscopus albogularis és un ocell de la família dels cètids (Cettiidae) que rep en diverses llengües el nom de "mosquiter cara-roig" (Anglès: Rufous-faced Warbler. Espanyol: Mosquitero carirrufo). Habita boscos i espesures de bambú als turons de l'Himàlaia, al nord-est de l'Índia, Nepal, Bangladesh, sud-est de Xin, Hainan, oest i nord de Birmània i nord d'Indoxina. (ca)
  • Abroscopus albogularis és un ocell de la família dels cètids (Cettiidae) que rep en diverses llengües el nom de "mosquiter cara-roig" (Anglès: Rufous-faced Warbler. Espanyol: Mosquitero carirrufo). Habita boscos i espesures de bambú als turons de l'Himàlaia, al nord-est de l'Índia, Nepal, Bangladesh, sud-est de Xin, Hainan, oest i nord de Birmània i nord d'Indoxina. (ca)
rdfs:label
  • Abroscopus albogularis (ca)
  • Abroscopus albogularis (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Abroscopus albogularis (ca)
  • Abroscopus albogularis (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of