Alcippe castaneceps és un ocell de la família dels pel·lorneids (Pellorneidae) que habita el sotabosc del nord-est de l'Índia, Nepal, sud-est de Bangladesh, sud-est del Tibet, Birmània, sud-oest de Xina, nord-oest de Tailàndia, Laos, Vietnam i Malaca. Rep en diverses llengües el nom de "fulveta ala-roja" (Anglès: Rufous-winged Fulvetta. Espanyol: Fulveta alirrufa).

Property Value
prop-ca:binomial
  • Alcippe castaneceps
prop-ca:species
  • A. castaneceps
dbo:abstract
  • Alcippe castaneceps és un ocell de la família dels pel·lorneids (Pellorneidae) que habita el sotabosc del nord-est de l'Índia, Nepal, sud-est de Bangladesh, sud-est del Tibet, Birmània, sud-oest de Xina, nord-oest de Tailàndia, Laos, Vietnam i Malaca. Rep en diverses llengües el nom de "fulveta ala-roja" (Anglès: Rufous-winged Fulvetta. Espanyol: Fulveta alirrufa). (ca)
  • Alcippe castaneceps és un ocell de la família dels pel·lorneids (Pellorneidae) que habita el sotabosc del nord-est de l'Índia, Nepal, sud-est de Bangladesh, sud-est del Tibet, Birmània, sud-oest de Xina, nord-oest de Tailàndia, Laos, Vietnam i Malaca. Rep en diverses llengües el nom de "fulveta ala-roja" (Anglès: Rufous-winged Fulvetta. Espanyol: Fulveta alirrufa). (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:synonym
  • Pseudominla castaneceps
  • Schoeniparus castaneceps
dbo:wikiPageID
  • 1099451 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17289921 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Alcippe castaneceps és un ocell de la família dels pel·lorneids (Pellorneidae) que habita el sotabosc del nord-est de l'Índia, Nepal, sud-est de Bangladesh, sud-est del Tibet, Birmània, sud-oest de Xina, nord-oest de Tailàndia, Laos, Vietnam i Malaca. Rep en diverses llengües el nom de "fulveta ala-roja" (Anglès: Rufous-winged Fulvetta. Espanyol: Fulveta alirrufa). (ca)
  • Alcippe castaneceps és un ocell de la família dels pel·lorneids (Pellorneidae) que habita el sotabosc del nord-est de l'Índia, Nepal, sud-est de Bangladesh, sud-est del Tibet, Birmània, sud-oest de Xina, nord-oest de Tailàndia, Laos, Vietnam i Malaca. Rep en diverses llengües el nom de "fulveta ala-roja" (Anglès: Rufous-winged Fulvetta. Espanyol: Fulveta alirrufa). (ca)
rdfs:label
  • Alcippe castaneceps (ca)
  • Alcippe castaneceps (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Alcippe castaneceps (ca)
  • Alcippe castaneceps (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of