Property Value
prop-ca:binomial
  • Sturnella neglecta
prop-ca:species
  • S. neglecta
dbo:abstract
  • L'alosa pradenca de l'oest (Sturnella neglecta) és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que habita praderies, sabanes i terres de conreu del sud i sud-oest de Canadà, nord dels Estats Units al sud i oest dels Grans Llacs, i cap al sud fins a Mèxic. (ca)
  • L'alosa pradenca de l'oest (Sturnella neglecta) és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que habita praderies, sabanes i terres de conreu del sud i sud-oest de Canadà, nord dels Estats Units al sud i oest dels Grans Llacs, i cap al sud fins a Mèxic. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1005635 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17289970 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • L'alosa pradenca de l'oest (Sturnella neglecta) és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que habita praderies, sabanes i terres de conreu del sud i sud-oest de Canadà, nord dels Estats Units al sud i oest dels Grans Llacs, i cap al sud fins a Mèxic. (ca)
  • L'alosa pradenca de l'oest (Sturnella neglecta) és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que habita praderies, sabanes i terres de conreu del sud i sud-oest de Canadà, nord dels Estats Units al sud i oest dels Grans Llacs, i cap al sud fins a Mèxic. (ca)
rdfs:label
  • Alosa pradenca de l'oest (ca)
  • Alosa pradenca de l'oest (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Alosa pradenca de l'oest (ca)
  • Alosa pradenca de l'oest (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of