Aulacorhynchus derbianus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que rep en diverses llengües el nom de "tucanet de Derby" (Francès: Toucanet de Derby. Espanyol: Tucanete de Derby). Habita la selva humida de les muntanyes del sud de Veneçuela, adjacent nord de Brasil, oest de Guyana i vessants dels Andes a l'est d'Equador, est de Perú i nord de Bolívia.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Aulacorhynchus derbianus
prop-ca:binomialAuthority
  • , 1835
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • A. derbianus
dbo:abstract
  • Aulacorhynchus derbianus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que rep en diverses llengües el nom de "tucanet de Derby" (Francès: Toucanet de Derby. Espanyol: Tucanete de Derby). Habita la selva humida de les muntanyes del sud de Veneçuela, adjacent nord de Brasil, oest de Guyana i vessants dels Andes a l'est d'Equador, est de Perú i nord de Bolívia. (ca)
  • Aulacorhynchus derbianus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que rep en diverses llengües el nom de "tucanet de Derby" (Francès: Toucanet de Derby. Espanyol: Tucanete de Derby). Habita la selva humida de les muntanyes del sud de Veneçuela, adjacent nord de Brasil, oest de Guyana i vessants dels Andes a l'est d'Equador, est de Perú i nord de Bolívia. (ca)
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1079072 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17230798 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Aulacorhynchus derbianus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que rep en diverses llengües el nom de "tucanet de Derby" (Francès: Toucanet de Derby. Espanyol: Tucanete de Derby). Habita la selva humida de les muntanyes del sud de Veneçuela, adjacent nord de Brasil, oest de Guyana i vessants dels Andes a l'est d'Equador, est de Perú i nord de Bolívia. (ca)
  • Aulacorhynchus derbianus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que rep en diverses llengües el nom de "tucanet de Derby" (Francès: Toucanet de Derby. Espanyol: Tucanete de Derby). Habita la selva humida de les muntanyes del sud de Veneçuela, adjacent nord de Brasil, oest de Guyana i vessants dels Andes a l'est d'Equador, est de Perú i nord de Bolívia. (ca)
rdfs:label
  • Aulacorhynchus derbianus (ca)
  • Aulacorhynchus derbianus (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Aulacorhynchus derbianus (ca)
  • Aulacorhynchus derbianus (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of