Aulacorhynchus lautus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que habita la selva humida de la Sierra Nevada de Santa Marta, al nord de Colòmbia.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Aulacorhynchus lautus
prop-ca:species
  • A. lautus
dbo:abstract
  • Aulacorhynchus lautus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que habita la selva humida de la Sierra Nevada de Santa Marta, al nord de Colòmbia. (ca)
  • Aulacorhynchus lautus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que habita la selva humida de la Sierra Nevada de Santa Marta, al nord de Colòmbia. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • Espècie no reconeguda a UICN Redlist
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1043063 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 16285841 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Aulacorhynchus lautus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que habita la selva humida de la Sierra Nevada de Santa Marta, al nord de Colòmbia. (ca)
  • Aulacorhynchus lautus és un ocell de la família dels ramfàstids (Ramphastidae) que habita la selva humida de la Sierra Nevada de Santa Marta, al nord de Colòmbia. (ca)
rdfs:label
  • Aulacorhynchus lautus (ca)
  • Aulacorhynchus lautus (ca)
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Aulacorhynchus lautus (ca)
  • Aulacorhynchus lautus (ca)
is foaf:primaryTopic of