Cacicus sclateri és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que rep en diverses llengües el nom de "cacic d'Equador" (Anglès: Ecuadorian Cacique. Francès: Cassique d'Équateur). Habita la selva de l'est d'Equador, nord de Perú i sud de Colòmbia.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Cacicus sclateri
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • C. sclateri
dbo:abstract
  • Cacicus sclateri és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que rep en diverses llengües el nom de "cacic d'Equador" (Anglès: Ecuadorian Cacique. Francès: Cassique d'Équateur). Habita la selva de l'est d'Equador, nord de Perú i sud de Colòmbia. (ca)
  • Cacicus sclateri és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que rep en diverses llengües el nom de "cacic d'Equador" (Anglès: Ecuadorian Cacique. Francès: Cassique d'Équateur). Habita la selva de l'est d'Equador, nord de Perú i sud de Colòmbia. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1085192 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 13799070 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Cacicus sclateri és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que rep en diverses llengües el nom de "cacic d'Equador" (Anglès: Ecuadorian Cacique. Francès: Cassique d'Équateur). Habita la selva de l'est d'Equador, nord de Perú i sud de Colòmbia. (ca)
  • Cacicus sclateri és un ocell de la família dels ictèrids (Icteridae) que rep en diverses llengües el nom de "cacic d'Equador" (Anglès: Ecuadorian Cacique. Francès: Cassique d'Équateur). Habita la selva de l'est d'Equador, nord de Perú i sud de Colòmbia. (ca)
rdfs:label
  • Cacicus sclateri (ca)
  • Cacicus sclateri (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Cacicus sclateri (ca)
  • Cacicus sclateri (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of