Ketupa flavipes és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita els boscos de ribera del nord i est de l'Índia, centre i sud-est de Xina, nord-est de Birmània, nord de Laos, nord i sud de Vietnam i Taiwan.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Ketupa flavipes
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • K. flavipes
dbo:abstract
  • Ketupa flavipes és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita els boscos de ribera del nord i est de l'Índia, centre i sud-est de Xina, nord-est de Birmània, nord de Laos, nord i sud de Vietnam i Taiwan. (ca)
  • Ketupa flavipes és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita els boscos de ribera del nord i est de l'Índia, centre i sud-est de Xina, nord-est de Birmània, nord de Laos, nord i sud de Vietnam i Taiwan. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1034173 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 14491216 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Ketupa flavipes és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita els boscos de ribera del nord i est de l'Índia, centre i sud-est de Xina, nord-est de Birmània, nord de Laos, nord i sud de Vietnam i Taiwan. (ca)
  • Ketupa flavipes és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita els boscos de ribera del nord i est de l'Índia, centre i sud-est de Xina, nord-est de Birmània, nord de Laos, nord i sud de Vietnam i Taiwan. (ca)
rdfs:label
  • Ketupa flavipes (ca)
  • Ketupa flavipes (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Ketupa flavipes (ca)
  • Ketupa flavipes (ca)
is foaf:primaryTopic of