Lacedo pulchella és un alció, per tant un ocell de la família dels alcedínids (Alcedinidae) i única espècie del gènere Lacedo. Habita els boscos del Sud-est Asiàtic, a Birmània, Tailàndia, Indoxina, Malaia, Sumatra, Borneo i Java.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Lacedo pulchella
prop-ca:genus
  • Lacedo
prop-ca:genusAuthority
  • L. Reichenbach, 1851
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • L. pulchella
dbo:abstract
  • Lacedo pulchella és un alció, per tant un ocell de la família dels alcedínids (Alcedinidae) i única espècie del gènere Lacedo. Habita els boscos del Sud-est Asiàtic, a Birmània, Tailàndia, Indoxina, Malaia, Sumatra, Borneo i Java. (ca)
  • Lacedo pulchella és un alció, per tant un ocell de la família dels alcedínids (Alcedinidae) i única espècie del gènere Lacedo. Habita els boscos del Sud-est Asiàtic, a Birmània, Tailàndia, Indoxina, Malaia, Sumatra, Borneo i Java. (ca)
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 992127 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 16401565 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Lacedo pulchella és un alció, per tant un ocell de la família dels alcedínids (Alcedinidae) i única espècie del gènere Lacedo. Habita els boscos del Sud-est Asiàtic, a Birmània, Tailàndia, Indoxina, Malaia, Sumatra, Borneo i Java. (ca)
  • Lacedo pulchella és un alció, per tant un ocell de la família dels alcedínids (Alcedinidae) i única espècie del gènere Lacedo. Habita els boscos del Sud-est Asiàtic, a Birmània, Tailàndia, Indoxina, Malaia, Sumatra, Borneo i Java. (ca)
rdfs:label
  • Lacedo pulchella (ca)
  • Lacedo pulchella (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Lacedo pulchella (ca)
  • Lacedo pulchella (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of