El langur gris del Nepal (Semnopithecus schistaceus) és una espècie de langur gris endèmic de l'Himàlaia, al Nepal, l'extrem sud-occidental de la Xina, el nord de l'Índia, el nord del Pakistan, Bhutan i possiblement l'Afganistan. Viu a boscos a altituds d'entre 1.500 i 4.000 msnm. El límit oriental de la seva distribució a l'Índia és el Parc Nacional de Buxa, al nord de Bengala Occidental, almenys fins al riu Rydak.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Semnopithecus schistaceus
prop-ca:rangeMap
  • Nepal Gray Langur area.png
prop-ca:rangeMapCaption
  • Mapa de distribució
prop-ca:species
  • S. schistaceus
dbo:abstract
  • El langur gris del Nepal (Semnopithecus schistaceus) és una espècie de langur gris endèmic de l'Himàlaia, al Nepal, l'extrem sud-occidental de la Xina, el nord de l'Índia, el nord del Pakistan, Bhutan i possiblement l'Afganistan. Viu a boscos a altituds d'entre 1.500 i 4.000 msnm. El límit oriental de la seva distribució a l'Índia és el Parc Nacional de Buxa, al nord de Bengala Occidental, almenys fins al riu Rydak. El langur gris del Nepal és un animal terrestre i arborícola. La seva dieta es compon de fulles. El langur més pesant que s'ha documentat era un mascle de langur gris del Nepal que pesava 26,5 kg. (ca)
  • El langur gris del Nepal (Semnopithecus schistaceus) és una espècie de langur gris endèmic de l'Himàlaia, al Nepal, l'extrem sud-occidental de la Xina, el nord de l'Índia, el nord del Pakistan, Bhutan i possiblement l'Afganistan. Viu a boscos a altituds d'entre 1.500 i 4.000 msnm. El límit oriental de la seva distribució a l'Índia és el Parc Nacional de Buxa, al nord de Bengala Occidental, almenys fins al riu Rydak. El langur gris del Nepal és un animal terrestre i arborícola. La seva dieta es compon de fulles. El langur més pesant que s'ha documentat era un mascle de langur gris del Nepal que pesava 26,5 kg. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:conservationStatusSystem
  • iucn3.1
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageID
  • 978145 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 14373739 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El langur gris del Nepal (Semnopithecus schistaceus) és una espècie de langur gris endèmic de l'Himàlaia, al Nepal, l'extrem sud-occidental de la Xina, el nord de l'Índia, el nord del Pakistan, Bhutan i possiblement l'Afganistan. Viu a boscos a altituds d'entre 1.500 i 4.000 msnm. El límit oriental de la seva distribució a l'Índia és el Parc Nacional de Buxa, al nord de Bengala Occidental, almenys fins al riu Rydak. (ca)
  • El langur gris del Nepal (Semnopithecus schistaceus) és una espècie de langur gris endèmic de l'Himàlaia, al Nepal, l'extrem sud-occidental de la Xina, el nord de l'Índia, el nord del Pakistan, Bhutan i possiblement l'Afganistan. Viu a boscos a altituds d'entre 1.500 i 4.000 msnm. El límit oriental de la seva distribució a l'Índia és el Parc Nacional de Buxa, al nord de Bengala Occidental, almenys fins al riu Rydak. (ca)
rdfs:label
  • Langur gris del Nepal (ca)
  • Langur gris del Nepal (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Langur gris del Nepal (ca)
  • Langur gris del Nepal (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of