Leptopelis modestus és una espècie de granota que viu al Camerun, República Democràtica del Congo, Guinea Equatorial, Kenya, Nigèria i, possiblement també, a Uganda. Es troba amenaçada d'extinció per la pèrdua del seu hàbitat natural.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Leptopelis modestus
prop-ca:species
  • L. modestus
dbo:abstract
  • Leptopelis modestus és una espècie de granota que viu al Camerun, República Democràtica del Congo, Guinea Equatorial, Kenya, Nigèria i, possiblement també, a Uganda. Es troba amenaçada d'extinció per la pèrdua del seu hàbitat natural. (ca)
  • Leptopelis modestus és una espècie de granota que viu al Camerun, República Democràtica del Congo, Guinea Equatorial, Kenya, Nigèria i, possiblement també, a Uganda. Es troba amenaçada d'extinció per la pèrdua del seu hàbitat natural. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageExternalLink
dbo:wikiPageID
  • 293395 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 13960106 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Leptopelis modestus és una espècie de granota que viu al Camerun, República Democràtica del Congo, Guinea Equatorial, Kenya, Nigèria i, possiblement també, a Uganda. Es troba amenaçada d'extinció per la pèrdua del seu hàbitat natural. (ca)
  • Leptopelis modestus és una espècie de granota que viu al Camerun, República Democràtica del Congo, Guinea Equatorial, Kenya, Nigèria i, possiblement també, a Uganda. Es troba amenaçada d'extinció per la pèrdua del seu hàbitat natural. (ca)
rdfs:label
  • Leptopelis modestus (ca)
  • Leptopelis modestus (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Leptopelis modestus (ca)
  • Leptopelis modestus (ca)
is foaf:primaryTopic of