El morell petit (Aythya affinis) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae) que habita en època de cria aiguamolls i rius des del centre d'Alaska, cap al sud, a través de la meitat occidental de Canadà fins al nord-oest dels Estats Units. En hivern es mouen cap al sud, habitant llacs, aiguamolls i zones costaneres de l'oest i sud dels Estats Units, Mèxic, Antilles i Amèrica Central fins a Panamà.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Aythya affinis
prop-ca:species
  • A. affinis
dbo:abstract
  • El morell petit (Aythya affinis) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae) que habita en època de cria aiguamolls i rius des del centre d'Alaska, cap al sud, a través de la meitat occidental de Canadà fins al nord-oest dels Estats Units. En hivern es mouen cap al sud, habitant llacs, aiguamolls i zones costaneres de l'oest i sud dels Estats Units, Mèxic, Antilles i Amèrica Central fins a Panamà. (ca)
  • El morell petit (Aythya affinis) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae) que habita en època de cria aiguamolls i rius des del centre d'Alaska, cap al sud, a través de la meitat occidental de Canadà fins al nord-oest dels Estats Units. En hivern es mouen cap al sud, habitant llacs, aiguamolls i zones costaneres de l'oest i sud dels Estats Units, Mèxic, Antilles i Amèrica Central fins a Panamà. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 906869 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17290177 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El morell petit (Aythya affinis) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae) que habita en època de cria aiguamolls i rius des del centre d'Alaska, cap al sud, a través de la meitat occidental de Canadà fins al nord-oest dels Estats Units. En hivern es mouen cap al sud, habitant llacs, aiguamolls i zones costaneres de l'oest i sud dels Estats Units, Mèxic, Antilles i Amèrica Central fins a Panamà. (ca)
  • El morell petit (Aythya affinis) és un ocell de la família dels anàtids (Anatidae) que habita en època de cria aiguamolls i rius des del centre d'Alaska, cap al sud, a través de la meitat occidental de Canadà fins al nord-oest dels Estats Units. En hivern es mouen cap al sud, habitant llacs, aiguamolls i zones costaneres de l'oest i sud dels Estats Units, Mèxic, Antilles i Amèrica Central fins a Panamà. (ca)
rdfs:label
  • Morell petit (ca)
  • Morell petit (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Morell petit (ca)
  • Morell petit (ca)
is dbo:wikiPageDisambiguates of
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of