Mycerobas carnipes és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos del nord-est d'Iran, Afganistan, est d'Uzbekistan i Kazakhstan, Kirguizistan, Tadjikistan, nord de Pakistan i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i centre de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "durbec d'ales blanques" (Anglès: White-winged Grosbeak. Francès: Gros-bec à ailes blanches).

Property Value
prop-ca:binomial
  • Mycerobas carnipes
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • M. carnipes
dbo:abstract
  • Mycerobas carnipes és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos del nord-est d'Iran, Afganistan, est d'Uzbekistan i Kazakhstan, Kirguizistan, Tadjikistan, nord de Pakistan i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i centre de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "durbec d'ales blanques" (Anglès: White-winged Grosbeak. Francès: Gros-bec à ailes blanches). (ca)
  • Mycerobas carnipes és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos del nord-est d'Iran, Afganistan, est d'Uzbekistan i Kazakhstan, Kirguizistan, Tadjikistan, nord de Pakistan i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i centre de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "durbec d'ales blanques" (Anglès: White-winged Grosbeak. Francès: Gros-bec à ailes blanches). (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1087279 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 13793543 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Mycerobas carnipes és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos del nord-est d'Iran, Afganistan, est d'Uzbekistan i Kazakhstan, Kirguizistan, Tadjikistan, nord de Pakistan i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i centre de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "durbec d'ales blanques" (Anglès: White-winged Grosbeak. Francès: Gros-bec à ailes blanches). (ca)
  • Mycerobas carnipes és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos del nord-est d'Iran, Afganistan, est d'Uzbekistan i Kazakhstan, Kirguizistan, Tadjikistan, nord de Pakistan i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i centre de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "durbec d'ales blanques" (Anglès: White-winged Grosbeak. Francès: Gros-bec à ailes blanches). (ca)
rdfs:label
  • Mycerobas carnipes (ca)
  • Mycerobas carnipes (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Mycerobas carnipes (ca)
  • Mycerobas carnipes (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of