El nyu blau (Connochaetes taurinus) és un gran mamífer ungulat de la família dels bòvids, una de les dues espècies de nyus. Mesura 170 centímetres d'alçada a l'espatlla i assoleix una massa corporal de fins a 380 quilograms. Viu a les planes obertes, sabanes arbrades i boscos secs del sud i l'est d'Àfrica i té una longevitat de més de vint anys. Aquest herbívor és un animal pasturador que sovint és observat en herbassars oberts o clarianes en una sabana. El mascle és molt territorial i utilitza marcatges odorífers i altres mètodes per a protegir el seu domini. La població més gran es troba al Serengueti, amb més d'un milió d'exemplars.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Connochaetes taurinus
prop-ca:species
  • C. taurinus
dbo:abstract
  • El nyu blau (Connochaetes taurinus) és un gran mamífer ungulat de la família dels bòvids, una de les dues espècies de nyus. Mesura 170 centímetres d'alçada a l'espatlla i assoleix una massa corporal de fins a 380 quilograms. Viu a les planes obertes, sabanes arbrades i boscos secs del sud i l'est d'Àfrica i té una longevitat de més de vint anys. Aquest herbívor és un animal pasturador que sovint és observat en herbassars oberts o clarianes en una sabana. El mascle és molt territorial i utilitza marcatges odorífers i altres mètodes per a protegir el seu domini. La població més gran es troba al Serengueti, amb més d'un milió d'exemplars. (ca)
  • El nyu blau (Connochaetes taurinus) és un gran mamífer ungulat de la família dels bòvids, una de les dues espècies de nyus. Mesura 170 centímetres d'alçada a l'espatlla i assoleix una massa corporal de fins a 380 quilograms. Viu a les planes obertes, sabanes arbrades i boscos secs del sud i l'est d'Àfrica i té una longevitat de més de vint anys. Aquest herbívor és un animal pasturador que sovint és observat en herbassars oberts o clarianes en una sabana. El mascle és molt territorial i utilitza marcatges odorífers i altres mètodes per a protegir el seu domini. La població més gran es troba al Serengueti, amb més d'un milió d'exemplars. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:conservationStatusSystem
  • iucn3.1
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 539533 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 15916008 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El nyu blau (Connochaetes taurinus) és un gran mamífer ungulat de la família dels bòvids, una de les dues espècies de nyus. Mesura 170 centímetres d'alçada a l'espatlla i assoleix una massa corporal de fins a 380 quilograms. Viu a les planes obertes, sabanes arbrades i boscos secs del sud i l'est d'Àfrica i té una longevitat de més de vint anys. Aquest herbívor és un animal pasturador que sovint és observat en herbassars oberts o clarianes en una sabana. El mascle és molt territorial i utilitza marcatges odorífers i altres mètodes per a protegir el seu domini. La població més gran es troba al Serengueti, amb més d'un milió d'exemplars. (ca)
  • El nyu blau (Connochaetes taurinus) és un gran mamífer ungulat de la família dels bòvids, una de les dues espècies de nyus. Mesura 170 centímetres d'alçada a l'espatlla i assoleix una massa corporal de fins a 380 quilograms. Viu a les planes obertes, sabanes arbrades i boscos secs del sud i l'est d'Àfrica i té una longevitat de més de vint anys. Aquest herbívor és un animal pasturador que sovint és observat en herbassars oberts o clarianes en una sabana. El mascle és molt territorial i utilitza marcatges odorífers i altres mètodes per a protegir el seu domini. La població més gran es troba al Serengueti, amb més d'un milió d'exemplars. (ca)
rdfs:label
  • Nyu blau (ca)
  • Nyu blau (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Nyu blau (ca)
  • Nyu blau (ca)
is prop-ca:animals of
is prop-ca:imageCaption of
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of