Otus lettia és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita a Pakistan, Índia, Nepal i Bangla Desh.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Otus lettia
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • O. lettia
dbo:abstract
  • Otus lettia és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita a Pakistan, Índia, Nepal i Bangla Desh. (ca)
  • Otus lettia és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita a Pakistan, Índia, Nepal i Bangla Desh. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • Espècie no reconeguda per IUCN Redlist
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1032078 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 13798546 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Otus lettia és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita a Pakistan, Índia, Nepal i Bangla Desh. (ca)
  • Otus lettia és un ocell de la família dels estrígids (Strigidae) que habita a Pakistan, Índia, Nepal i Bangla Desh. (ca)
rdfs:label
  • Otus lettia (ca)
  • Otus lettia (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Otus lettia (ca)
  • Otus lettia (ca)
is foaf:primaryTopic of