El pinsà borroner bru (Pyrrhula nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de muntanya dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord de Birmània, sud de Xina, Taiwan, nord de Vietnam i Malacca.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Pyrrhula nipalensis
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • P. nipalensis
dbo:abstract
  • El pinsà borroner bru (Pyrrhula nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de muntanya dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord de Birmània, sud de Xina, Taiwan, nord de Vietnam i Malacca. (ca)
  • El pinsà borroner bru (Pyrrhula nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de muntanya dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord de Birmània, sud de Xina, Taiwan, nord de Vietnam i Malacca. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1004392 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 14517140 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El pinsà borroner bru (Pyrrhula nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de muntanya dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord de Birmània, sud de Xina, Taiwan, nord de Vietnam i Malacca. (ca)
  • El pinsà borroner bru (Pyrrhula nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de muntanya dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, sud-est del Tibet, nord de Birmània, sud de Xina, Taiwan, nord de Vietnam i Malacca. (ca)
rdfs:label
  • Pinsà borroner bru (ca)
  • Pinsà borroner bru (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Pinsà borroner bru (ca)
  • Pinsà borroner bru (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of