El pinsà del Nepal (Procarduelis nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) considerat, arran el treballs de Zuccon et el 2012, l'única espècie del gènere Procarduelis, si bé era ubicada al gènere Carpodacus. Habita zones boscoses en àrees rocoses dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, Nepal, sud del Tibet, Xina i nord de Vietnam.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Procarduelis nipalensis
prop-ca:genus
  • Procarduelis
prop-ca:genusAuthority
  • , 1843
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • P. nipalensis
dbo:abstract
  • El pinsà del Nepal (Procarduelis nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) considerat, arran el treballs de Zuccon et el 2012, l'única espècie del gènere Procarduelis, si bé era ubicada al gènere Carpodacus. Habita zones boscoses en àrees rocoses dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, Nepal, sud del Tibet, Xina i nord de Vietnam. (ca)
  • El pinsà del Nepal (Procarduelis nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) considerat, arran el treballs de Zuccon et el 2012, l'única espècie del gènere Procarduelis, si bé era ubicada al gènere Carpodacus. Habita zones boscoses en àrees rocoses dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, Nepal, sud del Tibet, Xina i nord de Vietnam. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:synonym
  • Carpodacus nipalensis
dbo:wikiPageID
  • 1004638 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17525869 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El pinsà del Nepal (Procarduelis nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) considerat, arran el treballs de Zuccon et el 2012, l'única espècie del gènere Procarduelis, si bé era ubicada al gènere Carpodacus. Habita zones boscoses en àrees rocoses dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, Nepal, sud del Tibet, Xina i nord de Vietnam. (ca)
  • El pinsà del Nepal (Procarduelis nipalensis) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) considerat, arran el treballs de Zuccon et el 2012, l'única espècie del gènere Procarduelis, si bé era ubicada al gènere Carpodacus. Habita zones boscoses en àrees rocoses dels Himàlaies, al nord de Pakistan, i de l'Índia, Nepal, sud del Tibet, Xina i nord de Vietnam. (ca)
rdfs:label
  • Pinsà del Nepal (ca)
  • Pinsà del Nepal (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Pinsà del Nepal (ca)
  • Pinsà del Nepal (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of