El pinsà rosat (Carpodacus roseus) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de coníferes de Sibèria, illa Sakhalín, i nord de Mongòlia. Arribant en hivern fins a la Xina, Corea i Japó.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Carpodacus roseus
prop-ca:species
  • C. roseus
dbo:abstract
  • El pinsà rosat (Carpodacus roseus) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de coníferes de Sibèria, illa Sakhalín, i nord de Mongòlia. Arribant en hivern fins a la Xina, Corea i Japó. (ca)
  • El pinsà rosat (Carpodacus roseus) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de coníferes de Sibèria, illa Sakhalín, i nord de Mongòlia. Arribant en hivern fins a la Xina, Corea i Japó. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageID
  • 1004642 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 15945849 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El pinsà rosat (Carpodacus roseus) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de coníferes de Sibèria, illa Sakhalín, i nord de Mongòlia. Arribant en hivern fins a la Xina, Corea i Japó. (ca)
  • El pinsà rosat (Carpodacus roseus) és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) que habita boscos de coníferes de Sibèria, illa Sakhalín, i nord de Mongòlia. Arribant en hivern fins a la Xina, Corea i Japó. (ca)
rdfs:label
  • Pinsà rosat (ca)
  • Pinsà rosat (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Pinsà rosat (ca)
  • Pinsà rosat (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of