Pyrrhoplectes epauletta és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) i única espècie del gènere Pyrrhoplectes. Habita boscos, matolls i bambús del nord de l'Índia, Nepal, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i sud-oest de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "pinsà de clatell daurat" (Anglès: Golden-naped Finch. Francès: Pyrrhoplecte à nuque d'or).

Property Value
prop-ca:binomial
  • Pyrrhoplectes epauletta
prop-ca:genus
  • Pyrrhoplectes
prop-ca:genusAuthority
  • Hodgson, 1844
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • P. epauletta
dbo:abstract
  • Pyrrhoplectes epauletta és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) i única espècie del gènere Pyrrhoplectes. Habita boscos, matolls i bambús del nord de l'Índia, Nepal, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i sud-oest de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "pinsà de clatell daurat" (Anglès: Golden-naped Finch. Francès: Pyrrhoplecte à nuque d'or). (ca)
  • Pyrrhoplectes epauletta és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) i única espècie del gènere Pyrrhoplectes. Habita boscos, matolls i bambús del nord de l'Índia, Nepal, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i sud-oest de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "pinsà de clatell daurat" (Anglès: Golden-naped Finch. Francès: Pyrrhoplecte à nuque d'or). (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageID
  • 1088008 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 13798993 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Pyrrhoplectes epauletta és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) i única espècie del gènere Pyrrhoplectes. Habita boscos, matolls i bambús del nord de l'Índia, Nepal, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i sud-oest de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "pinsà de clatell daurat" (Anglès: Golden-naped Finch. Francès: Pyrrhoplecte à nuque d'or). (ca)
  • Pyrrhoplectes epauletta és un ocell de la família dels fringíl·lids (Fringillidae) i única espècie del gènere Pyrrhoplectes. Habita boscos, matolls i bambús del nord de l'Índia, Nepal, sud-est del Tibet, nord-est de Birmània i sud-oest de Xina. Rep en diverses llengües el nom de "pinsà de clatell daurat" (Anglès: Golden-naped Finch. Francès: Pyrrhoplecte à nuque d'or). (ca)
rdfs:label
  • Pyrrhoplectes epauletta (ca)
  • Pyrrhoplectes epauletta (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Pyrrhoplectes epauletta (ca)
  • Pyrrhoplectes epauletta (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of