Rattus baluensis és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Malàisia. Té una relació mutualista, d'una manera similar a la tupaia de muntanya, amb l'espècie de planta carnívora gegant Nepenthes rajah. Rattus baluensis s'alimenta de les secreccions de les glàndules de la trampa gerro mentre hi defeca, de forma que la planta pot aprofitar els nutrients dels excrements del rosegador. S'ha registrat l'espècie en altituds entre els 2.130 i els 3.810 metres. Les poblacions d'aquest rosegador es mantenen estables.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Rattus baluensis
prop-ca:species
  • R. baluensis
dbo:abstract
  • Rattus baluensis és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Malàisia. Té una relació mutualista, d'una manera similar a la tupaia de muntanya, amb l'espècie de planta carnívora gegant Nepenthes rajah. Rattus baluensis s'alimenta de les secreccions de les glàndules de la trampa gerro mentre hi defeca, de forma que la planta pot aprofitar els nutrients dels excrements del rosegador. S'ha registrat l'espècie en altituds entre els 2.130 i els 3.810 metres. Les poblacions d'aquest rosegador es mantenen estables. (ca)
  • Rattus baluensis és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Malàisia. Té una relació mutualista, d'una manera similar a la tupaia de muntanya, amb l'espècie de planta carnívora gegant Nepenthes rajah. Rattus baluensis s'alimenta de les secreccions de les glàndules de la trampa gerro mentre hi defeca, de forma que la planta pot aprofitar els nutrients dels excrements del rosegador. S'ha registrat l'espècie en altituds entre els 2.130 i els 3.810 metres. Les poblacions d'aquest rosegador es mantenen estables. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:conservationStatus
  • EN
dbo:conservationStatusSystem
  • IUCN2.3
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageID
  • 255952 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 16964804 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Rattus baluensis és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Malàisia. Té una relació mutualista, d'una manera similar a la tupaia de muntanya, amb l'espècie de planta carnívora gegant Nepenthes rajah. Rattus baluensis s'alimenta de les secreccions de les glàndules de la trampa gerro mentre hi defeca, de forma que la planta pot aprofitar els nutrients dels excrements del rosegador. S'ha registrat l'espècie en altituds entre els 2.130 i els 3.810 metres. Les poblacions d'aquest rosegador es mantenen estables. (ca)
  • Rattus baluensis és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Malàisia. Té una relació mutualista, d'una manera similar a la tupaia de muntanya, amb l'espècie de planta carnívora gegant Nepenthes rajah. Rattus baluensis s'alimenta de les secreccions de les glàndules de la trampa gerro mentre hi defeca, de forma que la planta pot aprofitar els nutrients dels excrements del rosegador. S'ha registrat l'espècie en altituds entre els 2.130 i els 3.810 metres. Les poblacions d'aquest rosegador es mantenen estables. (ca)
rdfs:label
  • Rattus baluensis (ca)
  • Rattus baluensis (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Rattus baluensis (ca)
  • Rattus baluensis (ca)
is foaf:primaryTopic of