Rattus nitidus és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Bangladesh, Bhutan, Xina, Índia, Indonèsia, Laos, Birmània, Nepal, Palau, Filipines, Tailàndia i Vietnam.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Rattus nitidus
prop-ca:rangeMap
  • Rattus nitidus distribution.png
prop-ca:rangeMapCaption
  • Distribució territorial d'aquesta espècie de rosegador .
prop-ca:species
  • R. nitidus
dbo:abstract
  • Rattus nitidus és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Bangladesh, Bhutan, Xina, Índia, Indonèsia, Laos, Birmània, Nepal, Palau, Filipines, Tailàndia i Vietnam. (ca)
  • Rattus nitidus és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Bangladesh, Bhutan, Xina, Índia, Indonèsia, Laos, Birmània, Nepal, Palau, Filipines, Tailàndia i Vietnam. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:conservationStatus
  • LR/lc
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageExternalLink
dbo:wikiPageID
  • 256037 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17340525 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Rattus nitidus és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Bangladesh, Bhutan, Xina, Índia, Indonèsia, Laos, Birmània, Nepal, Palau, Filipines, Tailàndia i Vietnam. (ca)
  • Rattus nitidus és una espècie de rosegador de la família dels múrids que viu a Bangladesh, Bhutan, Xina, Índia, Indonèsia, Laos, Birmània, Nepal, Palau, Filipines, Tailàndia i Vietnam. (ca)
rdfs:label
  • Rattus nitidus (ca)
  • Rattus nitidus (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Rattus nitidus (ca)
  • Rattus nitidus (ca)
is foaf:primaryTopic of