Rattus pelurus és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica de l'illa de Peleng (Indonèsia). Es creu que el seu hàbitat natural podrien ser els boscos. Es desconeix si hi ha alguna amenaça significativa per a la supervivència d'aquesta espècie, tot i que podria estar en perill per la destrucció del seu hàbitat. L'espècie és coneguda exclusivament a partir d'una sèrie tipus que data del 1938.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Rattus pelurus
prop-ca:binomialAuthority
  • Sody, 1941
prop-ca:species
  • R. pelurus
dbo:abstract
  • Rattus pelurus és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica de l'illa de Peleng (Indonèsia). Es creu que el seu hàbitat natural podrien ser els boscos. Es desconeix si hi ha alguna amenaça significativa per a la supervivència d'aquesta espècie, tot i que podria estar en perill per la destrucció del seu hàbitat. L'espècie és coneguda exclusivament a partir d'una sèrie tipus que data del 1938. (ca)
  • Rattus pelurus és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica de l'illa de Peleng (Indonèsia). Es creu que el seu hàbitat natural podrien ser els boscos. Es desconeix si hi ha alguna amenaça significativa per a la supervivència d'aquesta espècie, tot i que podria estar en perill per la destrucció del seu hàbitat. L'espècie és coneguda exclusivament a partir d'una sèrie tipus que data del 1938. (ca)
dbo:conservationStatus
  • DD
dbo:conservationStatusSystem
  • iucn3.1
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageID
  • 256043 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 14404371 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Rattus pelurus és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica de l'illa de Peleng (Indonèsia). Es creu que el seu hàbitat natural podrien ser els boscos. Es desconeix si hi ha alguna amenaça significativa per a la supervivència d'aquesta espècie, tot i que podria estar en perill per la destrucció del seu hàbitat. L'espècie és coneguda exclusivament a partir d'una sèrie tipus que data del 1938. (ca)
  • Rattus pelurus és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica de l'illa de Peleng (Indonèsia). Es creu que el seu hàbitat natural podrien ser els boscos. Es desconeix si hi ha alguna amenaça significativa per a la supervivència d'aquesta espècie, tot i que podria estar en perill per la destrucció del seu hàbitat. L'espècie és coneguda exclusivament a partir d'una sèrie tipus que data del 1938. (ca)
rdfs:label
  • Rattus pelurus (ca)
  • Rattus pelurus (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Rattus pelurus (ca)
  • Rattus pelurus (ca)
is foaf:primaryTopic of