Rattus ranjiniae és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica del sud de l'Índia. Els hàbitats naturals d'aquesta espècie de costums nocturns i excavadors inclouen les terres arables, les zones embassades i els camps conreats inundats. Està amenaçada per la transformació de terreny agrícola per a la construcció i l'ús cada vegada més estès de pesticides i altres productes agroquímics, així com per la competència amb la rata negra (R. rattus).

Property Value
prop-ca:binomial
  • Rattus ranjiniae
prop-ca:binomialAuthority
  • Agrawal i Ghosal, 1969
prop-ca:species
  • R. ranjiniae
dbo:abstract
  • Rattus ranjiniae és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica del sud de l'Índia. Els hàbitats naturals d'aquesta espècie de costums nocturns i excavadors inclouen les terres arables, les zones embassades i els camps conreats inundats. Està amenaçada per la transformació de terreny agrícola per a la construcció i l'ús cada vegada més estès de pesticides i altres productes agroquímics, així com per la competència amb la rata negra (R. rattus). (ca)
  • Rattus ranjiniae és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica del sud de l'Índia. Els hàbitats naturals d'aquesta espècie de costums nocturns i excavadors inclouen les terres arables, les zones embassades i els camps conreats inundats. Està amenaçada per la transformació de terreny agrícola per a la construcció i l'ús cada vegada més estès de pesticides i altres productes agroquímics, així com per la competència amb la rata negra (R. rattus). (ca)
dbo:conservationStatus
  • EN
dbo:conservationStatusSystem
  • iucn3.1
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageID
  • 256049 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 17298703 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Rattus ranjiniae és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica del sud de l'Índia. Els hàbitats naturals d'aquesta espècie de costums nocturns i excavadors inclouen les terres arables, les zones embassades i els camps conreats inundats. Està amenaçada per la transformació de terreny agrícola per a la construcció i l'ús cada vegada més estès de pesticides i altres productes agroquímics, així com per la competència amb la rata negra (R. rattus). (ca)
  • Rattus ranjiniae és una espècie de rosegador de la família dels múrids. És endèmica del sud de l'Índia. Els hàbitats naturals d'aquesta espècie de costums nocturns i excavadors inclouen les terres arables, les zones embassades i els camps conreats inundats. Està amenaçada per la transformació de terreny agrícola per a la construcció i l'ús cada vegada més estès de pesticides i altres productes agroquímics, així com per la competència amb la rata negra (R. rattus). (ca)
rdfs:label
  • Rattus ranjiniae (ca)
  • Rattus ranjiniae (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Rattus ranjiniae (ca)
  • Rattus ranjiniae (ca)
is foaf:primaryTopic of