Surniculus dicruroides és un ocell de la família dels cucúlids (Cuculidae) que habita boscos i matolls del nord, centre i sud de l'Índia, Birmània, Tailàndia, nord d'Indoxina i zona limítrofa de Xina, i Hainan.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Surniculus dicruroides
prop-ca:imageCaption
  • Individu juvenil
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • S. dicruroides
dbo:abstract
  • Surniculus dicruroides és un ocell de la família dels cucúlids (Cuculidae) que habita boscos i matolls del nord, centre i sud de l'Índia, Birmània, Tailàndia, nord d'Indoxina i zona limítrofa de Xina, i Hainan. (ca)
  • Surniculus dicruroides és un ocell de la família dels cucúlids (Cuculidae) que habita boscos i matolls del nord, centre i sud de l'Índia, Birmània, Tailàndia, nord d'Indoxina i zona limítrofa de Xina, i Hainan. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • Espècie no reconeguda per IUCN Redlist
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:synonym
  • Surniculus lugubris dicruroides
dbo:wikiPageID
  • 1069730 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 16027173 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • Surniculus dicruroides és un ocell de la família dels cucúlids (Cuculidae) que habita boscos i matolls del nord, centre i sud de l'Índia, Birmània, Tailàndia, nord d'Indoxina i zona limítrofa de Xina, i Hainan. (ca)
  • Surniculus dicruroides és un ocell de la família dels cucúlids (Cuculidae) que habita boscos i matolls del nord, centre i sud de l'Índia, Birmània, Tailàndia, nord d'Indoxina i zona limítrofa de Xina, i Hainan. (ca)
rdfs:label
  • Surniculus dicruroides (ca)
  • Surniculus dicruroides (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Surniculus dicruroides (ca)
  • Surniculus dicruroides (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of