El xatrac de Saunders (Sternula saundersi) és un ocell de la família dels làrids (Laridae) que habita costes i illes properes, criant al nord-est d'Àfrica, península Aràbiga, Pakistan, Índia, Sri Lanka i les illes Maldives.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Sternula saundersi
prop-ca:imageWidth
  • 250 (xsd:integer)
prop-ca:species
  • S. saundersi
dbo:abstract
  • El xatrac de Saunders (Sternula saundersi) és un ocell de la família dels làrids (Laridae) que habita costes i illes properes, criant al nord-est d'Àfrica, península Aràbiga, Pakistan, Índia, Sri Lanka i les illes Maldives. (ca)
  • El xatrac de Saunders (Sternula saundersi) és un ocell de la família dels làrids (Laridae) que habita costes i illes properes, criant al nord-est d'Àfrica, península Aràbiga, Pakistan, Índia, Sri Lanka i les illes Maldives. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:synonym
  • Sterna saundersi
dbo:wikiPageID
  • 982424 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 13798273 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El xatrac de Saunders (Sternula saundersi) és un ocell de la família dels làrids (Laridae) que habita costes i illes properes, criant al nord-est d'Àfrica, península Aràbiga, Pakistan, Índia, Sri Lanka i les illes Maldives. (ca)
  • El xatrac de Saunders (Sternula saundersi) és un ocell de la família dels làrids (Laridae) que habita costes i illes properes, criant al nord-est d'Àfrica, península Aràbiga, Pakistan, Índia, Sri Lanka i les illes Maldives. (ca)
rdfs:label
  • Xatrac de Saunders (ca)
  • Xatrac de Saunders (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Xatrac de Saunders (ca)
  • Xatrac de Saunders (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of