El xot oriental (Otus sunia) és un ocell rapinyaire nocturn de la família dels estrígids (Strigidae) que habita l'Àsia Meridional i Oriental, a l'extrem sud-est de Sibèria, est de Xina, Taiwan, Corea, Japó, Indoxina, Índia, Sri Lanka i les illes Andaman i Nicobar. En hivern les poblacions més septentrionals migren cap al sud, arribant fins a la Península Malaia i Sumatra.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Otus sunia
prop-ca:species
  • O. sunia
prop-ca:subdivision
  • Otus sunia distans
  • Otus sunia japonicus
  • Otus sunia leggei
  • Otus sunia malayanus
  • Otus sunia modestus
  • Otus sunia nicobaricus
  • Otus sunia rufipennis
  • Otus sunia stictonotus
  • Otus sunia sunia
prop-ca:subdivisionRanks
  • Subespècies
dbo:abstract
  • El xot oriental (Otus sunia) és un ocell rapinyaire nocturn de la família dels estrígids (Strigidae) que habita l'Àsia Meridional i Oriental, a l'extrem sud-est de Sibèria, est de Xina, Taiwan, Corea, Japó, Indoxina, Índia, Sri Lanka i les illes Andaman i Nicobar. En hivern les poblacions més septentrionals migren cap al sud, arribant fins a la Península Malaia i Sumatra. (ca)
  • El xot oriental (Otus sunia) és un ocell rapinyaire nocturn de la família dels estrígids (Strigidae) que habita l'Àsia Meridional i Oriental, a l'extrem sud-est de Sibèria, est de Xina, Taiwan, Corea, Japó, Indoxina, Índia, Sri Lanka i les illes Andaman i Nicobar. En hivern les poblacions més septentrionals migren cap al sud, arribant fins a la Península Malaia i Sumatra. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageExternalLink
dbo:wikiPageID
  • 991408 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 15504977 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • El xot oriental (Otus sunia) és un ocell rapinyaire nocturn de la família dels estrígids (Strigidae) que habita l'Àsia Meridional i Oriental, a l'extrem sud-est de Sibèria, est de Xina, Taiwan, Corea, Japó, Indoxina, Índia, Sri Lanka i les illes Andaman i Nicobar. En hivern les poblacions més septentrionals migren cap al sud, arribant fins a la Península Malaia i Sumatra. (ca)
  • El xot oriental (Otus sunia) és un ocell rapinyaire nocturn de la família dels estrígids (Strigidae) que habita l'Àsia Meridional i Oriental, a l'extrem sud-est de Sibèria, est de Xina, Taiwan, Corea, Japó, Indoxina, Índia, Sri Lanka i les illes Andaman i Nicobar. En hivern les poblacions més septentrionals migren cap al sud, arribant fins a la Península Malaia i Sumatra. (ca)
rdfs:label
  • Xot oriental (ca)
  • Xot oriental (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Xot oriental (ca)
  • Xot oriental (ca)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of