La zebra comuna (Equus quagga) és l'espècie de zebra més comuna i més estesa a nivell geogràfic, i antigament s'estenia des del sud d'Etiòpia per tot arreu de l'est d'Àfrica, fins a Angola i l'est de Sud-àfrica. La zebra comuna és actualment molt menys nombrosa del que era, a causa d'activitats humanes com la caça per la seva carn i pell, així com la invasió de gran part del seu antic hàbitat. Tanmateix, encara és comuna en reserves d'animals.

Property Value
prop-ca:binomial
  • Equus quagga
prop-ca:imageCaption
prop-ca:rangeMap
  • Equus burchellii.png
prop-ca:rangeMapCaption
  • Mapa de difusió
prop-ca:species
  • E. quagga
prop-ca:subdivision
  • E. q. boehmi
  • E. q. borensis
  • E. q. burchellii
  • E. q. chapmani
  • E. q. crawshayi
  • E. q. quagga†
prop-ca:subdivisionRanks
  • Subespècies
dbo:abstract
  • La zebra comuna (Equus quagga) és l'espècie de zebra més comuna i més estesa a nivell geogràfic, i antigament s'estenia des del sud d'Etiòpia per tot arreu de l'est d'Àfrica, fins a Angola i l'est de Sud-àfrica. La zebra comuna és actualment molt menys nombrosa del que era, a causa d'activitats humanes com la caça per la seva carn i pell, així com la invasió de gran part del seu antic hàbitat. Tanmateix, encara és comuna en reserves d'animals. (ca)
  • La zebra comuna (Equus quagga) és l'espècie de zebra més comuna i més estesa a nivell geogràfic, i antigament s'estenia des del sud d'Etiòpia per tot arreu de l'est d'Àfrica, fins a Angola i l'est de Sud-àfrica. La zebra comuna és actualment molt menys nombrosa del que era, a causa d'activitats humanes com la caça per la seva carn i pell, així com la invasió de gran part del seu antic hàbitat. Tanmateix, encara és comuna en reserves d'animals. (ca)
dbo:binomialAuthority
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:family
dbo:genus
dbo:order
dbo:wikiPageID
  • 323879 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 16634607 (xsd:integer)
dct:subject
rdf:type
rdfs:comment
  • La zebra comuna (Equus quagga) és l'espècie de zebra més comuna i més estesa a nivell geogràfic, i antigament s'estenia des del sud d'Etiòpia per tot arreu de l'est d'Àfrica, fins a Angola i l'est de Sud-àfrica. La zebra comuna és actualment molt menys nombrosa del que era, a causa d'activitats humanes com la caça per la seva carn i pell, així com la invasió de gran part del seu antic hàbitat. Tanmateix, encara és comuna en reserves d'animals. (ca)
  • La zebra comuna (Equus quagga) és l'espècie de zebra més comuna i més estesa a nivell geogràfic, i antigament s'estenia des del sud d'Etiòpia per tot arreu de l'est d'Àfrica, fins a Angola i l'est de Sud-àfrica. La zebra comuna és actualment molt menys nombrosa del que era, a causa d'activitats humanes com la caça per la seva carn i pell, així com la invasió de gran part del seu antic hàbitat. Tanmateix, encara és comuna en reserves d'animals. (ca)
rdfs:label
  • Zebra comuna (ca)
  • Zebra comuna (ca)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Zebra comuna (ca)
  • Zebra comuna (ca)
is prop-ca:animals of
is prop-ca:imageCaption of
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of